Velkommen til Brudekjoleudlejning Fyn

Tænk på miljøet, Genbrug🙃

 

Adresse og telefonnr:

 

Brudekjoleudlejning Fyn

v/Maria Helene Isaksen

Stenløkken 33

5260  Odense S

tlf. 61680593

 

Hvem er jeg?

 

Mit navn er Maria Helene Isaksen. Jeg har været selvstændig i over 11 år, hvor jeg dagligt arbejder som terapeut indenfor massage- og kraniosakralterapi. Mit firma hedder Wellness og Massage.

I en del år har jeg tænkt på at starte endnu en ny forretning op " udlejning af brudekjoler, konfirmationskjoler ( dimisionskjoler) og gallakjoler og slør + andet tilbehør ", og nu er min drøm gået i opfyldelse.

Pt har begge firmaer samme telefonnummer, så du har ikke fået forkert nummer, når du ringer 🙂 Du vil kunne ringe til mig og aftale prøvning af kjoler på tlfnr. 61680593.

Der afsættes 2 timer, så du får mulighed for at prøve en del kjoler.🙂

Mit udlejningsfirma startede jeg op i december 2017. Jeg lejer forskellige flotte kjoler ud, den ene er flottere end den anden, så du vil få en smuk og uforglemmelig kjole til en fornuftig pris.

Jeg lejer brudekjoler og gallakjoler ud fra størrelse 34 til 50. Konfirmationskjoler fra størrelse 32 til 42.

Alle mine kjoler er meget smukke, nogle er med flæser, andre er glatte i satin,nogle med blonder andre uden, nogle med slæb andre uden, nogle er vintagemodeller. Der er noget for enhver smag🙂

Ring og hør nærmere og aftal en tid til prøvning. Spar penge ved at leje en kjole istedet for at købe en kjole, så kan du bruge pengene på noget andet, og stadig får en meget smuk kjole til netop dit bryllup🙂

Skulle du falde for en kjole eller et slør, som du abolut må  eje, så finder vi også ud af det og finder en fornuftig pris😉

 

Romantiske omgivelser

Se fanen herunder🙂

 

 

 

Forudsætning for at leje en brudekjole eller en gallakjole

 

Kjolen skal passe i størrelse samt længde, der foretages ingen ændringer eller omsyninger. Kjolens længde vurderes til at passe, når den svæver ca en centimeter over jorden.

Der er dog mulighed for at få kjolen lagt op af en syerske mod egenbetaling.

Hvis du skulle falde for en kjole, der skal sys ind eller der skal klippes en del af længden for at den passer, så er der også mulighed for at købe kjolen til en fornuftig pris🙂

 

Leje og depositum

 

Kjolen udleveres en til to uger op til brylluppet/festen/konfirmationen og returneres ugen efter, tidspunktet aftales ved afhentning af kjolen.

Når man har besluttet sig for leje af kjolen evt. med tilbehør, skal man betale et depositum med det samme.

Når kjolen hentes, skal der betales leje og rens af kjole og tilbehør.

Depositummet tilbagebetales, når kjolen returneres indenfor aftalte tid, såfremt kjolen ikke er ødelagt, eller der er spildt noget på kjolen, der ikke kan fjernes ved rensning. Er kjolen meget beskidt, og det vurderes, at en rensning ikke vil være nok, tilbageholdes et beløb svarende til en ekstra rensning.

 

Leje eller køb af slør eller andet tilbehør

 

Samme udlejningsregler som for leje af kjoler

Ønsker man at købe et slør eller andet tilbehør, vil dette også være muligt.

 

 

Kjolerne

 

Jeg har over 80 brudekjoler, 40 gallakjoler og over 20 konfirmationskjoler, og et par enkelte blondebluser og boleroer og sjal. 

Alle kjoler og tilbehør er renset, de skal dog lige dampes en ekstra gang, idet de hænger i et skab, og det kan derfor ikke undgås at blive lidt krøllet. Men vælger du en kjole hos mig, vil den selvfølgelig blive gjort klar til den store dag🙃